نشست شفاف سازی تعارضات منافع ذینفعان سد چمشیر، به همت پژوهشکده علوم و فناوری‌های انرژی، آب و محیط‌زیست دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید.

برگزاری نشست شفاف سازی تعارضات منافع ذینفعان سد چمشیر به میزبانی پژوهشکده علوم و فناوری‌های انرژی، آب و محیط‌زیست

نشست شفاف سازی تعارضات منافع ذینفعان سد چمشیر، به همت پژوهشکده علوم و فناوری‌های انرژی، آب و محیط‌زیست دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید.

در این نشست یک روزه که دوشنبه، پنجم دیماه 1401 در سالن اجتماعات پژوهشکده علوم و فناوری های انرژی، آب و محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید، یکی از موضوعات حساس و مورد توجه کشور در حوزه آب و انرژی مورد بحث و تبادل نظر مدیران، مسئولان و کارشناسان این بخش قرار گرفت.

دکتر محمد دانش یزدی، معاونت پژوهشی پژوهشکده، در ابتدای این نشست تخصصی، پرداختن به مسائل و چالشهای روز کشور در حوزه آب، انرژی و محیط زیست را از جمله رسالت‌های اجتماعی و مجموعه فعالیت‌های این پژوهشکده دانستند و از دانشگاه به عنوان بستر مناسبی برای طرح مسائل فنی و شفاف‌سازی چالش‌های موجود در این حوزه­ها یاد کردند.

در ادامه، مهندس مهدی تقی‌زاده، تسهیلگر نشست، ضمن اشاره به اهمیت حفظ سرمایه‌های فیزیکی همچون آب و نفت، اهمیت سرمایه‌ای وزین‌تر را به همگان یادآور شده و روند خالی شدن ظرف اعتماد مردم به جامعه مهندسی را یکی از خطرات بزرگ حال و آینده کشور دانستند. خطری که تنها راه کاهش پیامدهای تلخ آن، تلاش همه ارکان حاکمیت برای افزایش اعتماد عمومی به جامعه مهندسی در بستر اطلاع‌رسانی درست و به موقع و شفاف‌سازی تصمیمات مسئولان و جلب مشارکت همگانی در تصمیم‌سازی است.

سپس مسئولان و متخصصین حاضر، در سه بخش با موضوعات "مباحث اقتصادی"، انحلال نمک و کیفیت آب"، و همچنین "پایداری بدنه سد چمشیر" حول محور اصلی جلسه با موضوع شفاف سازی تعارضات منافع ذینفعان سد چمشیر و بررسی اثرگذاری و اثرپذیری منابع آب و نفت منطقه بر یکدیگر با تمرکز بر ویژگی‌های زمین‌شناسی منطقه، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

خاطر نشان می‌گردد، در این نشست که با همکاری خانه آب، سرزمین و انرژی آریا به عنوان یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید، مدیران، نمایندگان و کارشناسانی از دستگاه‌های مختلف کشور از جمله وزارت نیرو، وزارت نفت، مجلس شورای اسلامی، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان برنامه و بودجه، سازمان زمین شناسی کشور، شرکتهای مهندسی مشاور در بخش آب، برخی از خبرگان مستقل در زمینه بحث و همچنین جامعه دانشگاهی حضور داشتند.

 


 

Скачать فایل